مشاوره حقوقی رایگان - خیانت همسر (زن)

من و همسرم در حال جدایی هستیم رای دادگاه صادر شده ولی هنور رسما صیغه طلاق جاری نشده است مدت 20 روز است که جدا از هم زندگی می‌کنیم تعدادی از آشنایان در مورد ارتباط او با شخصی به من اطلاعاتی داده بودند و من او را به صورت نامحسوس رسد میکردم تا امشب که یکی از دوستان به من گفت که مردی با همسرت وارد خانه شده اما بنده نتوانستم او را ببینم اما چون شخصی که به من اطلاع داد شخص محترمی است و با درخواست من این کار را انجام داد در حال حاضر آیا من می‌توانم از او بابت خیانت شکایت کنم و اینکه امکان گرفتن ریز مکالمات را دارم چون همسرم با ترفند منزل مسکونی را به نام خودش کرده است و بقیه لوازم را هم حاضر نیست بدهد البته مدت زیادی است که من به او بابت این رابطه شک داشتم اگر این خیانت اثبات شود من می‌توانم بابت همدستی درخواست استرداد اموال را کنم

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام نیازمند گفتگو است جهت مشاوره بهتر تماس بگیرید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
زمانی که مرد غریبه منزل می برد با 110 تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. برای اقامه دعوا رابطه نامشروع ، باید دلیل محکم داشته باشید
و حتی در صورت اثبات داشتن رابطه نامشروع ، تاثیری در مهریه و طلاق نخواهد داشت زیرا