مشاوره حقوقی رایگان - کسر بدهی متوفی از مستمری بگیرش

باسلام،یه سوال از حضورتون داشتم.
امروز بانک زده به مادر بنده که 4سال پیش که پدر ما از دنیارفتن،وامی داشتن به مبلغ 6میلیون که امروز با جریمش شده 11تومن و اگر ما پرداخت نکنیم حساب مستمری رو مسدود میکنن.
1)این وام از محل صندوق بازنشستگی داده شده بود که بعداز فوت پدرم مراجعه کردم جهت تعیین تکلیف و گفتند وام بیمه داشته،بیمه پول بانکو میده و بدهی بافوت منتفی میشه.
آیا الان امکان داره باتوجه به اینکه 4سال پیش این جوابودادن و کسی هم دیگه پیگیری نکرده،بانک همچین چیزی بگه؟

پاسخ ها :

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

عرض سلام
اگر وام بیمه داشته باشد از محل بیمه باید وجه پرداخت شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
شما باید به صندوق بازنشستگی مراجعه نمایید و پیگیری کنید