مشاوره حقوقی رایگان - اکانت دزدیده شده

یه اکانت بازی کلش رویال داشتم ، میخاستم بفروشمش و توی برنامه درج آگهی، آگاهیش کردم و یکی اومد گفت ازت میخرمش بعد من بهش اعتماد نکردم اومد آیدی تلگرام داد گفت من اکانت خریدو فروش میکنم و اینا و کلی قسم دروغ منم بهش اعتماد کردم اکانتو بهش دادم ولی گولم زد پولمو نداد.

الان آیدی روبیکا و تلگرامشو دارم میشه گیرش انداخت ؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با عنایت به اینکه جرم در بستر تلگرام اتفاق افتاده است به دلیل خارج بودن سرور تلگرام از کشور در صورت دیلیت اکانت قابل پیگیری نیست بهتر بود خرید و فروش خود در یک پیام رسان داخلی به انجام می رساندید‌.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی باید به دادسرا شکایت کنید تا به فتا دستور دهد تحقیق کند