مشاوره حقوقی رایگان - الزام به سند با شهادت کذب

زنِ پدرم سال89 برای گرفتن وام از پدرم قولنامه صوری گرفت و فریبش داد وملزم کرد ب انتقال سند با شهادت کذب خانواده اش هم ثابت شد محکوم ب شهادت کذب شدند ک وجهی پرداخت نکرده ولی اعتراض زدند تجدید نظر رای ب نفعشان داد.سند ملک بنام پدرم میباشد، پدرم فوت شد حالا چکار میشه کرد ممنونم از راهنماییتون

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چنان‌چه اسناد بنام پدر شماست
قانونا فعلا بنام وی بوده و اگر مرحوم شده قابل تقسیم است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید ابتدا درخواست انحصار وراثت را مطرح نمایید تا تمام ورثه مشخص گردند

و بعد ورثه باید دادخواست بطلان معامله به علت صوری بودن را اقامه نمایید و شما باید صوری بودن معامله را اثبات نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر رای صادره بر اساس شهادت کذب بوده می‌توانید با اثبات این مسئله آن را نقض کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر حکم الزام به تنظیم سند صادر شده باشد طبق رأی دادگاه باید عمل بشه و شما اگر مدارکی دارید می توانید درخواست اعاده دادرسی بدهید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام حکم قطعی شده باشد کاری نمیشود کرذ
مگر مطالبه ثمن

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
ابتدا از طریق گواهی انحصار وراثت وراث را معین کنید سپس با مشخص تمامی ورثه در صورتی که سند رسمی تنظیم شده باشد بایستی نسبت به بطلان آن مبنی بر صوری بودن معامله دادخواست مربوطه را به ثبت برسانید.

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
باید کذب بودن شهادت ثابت شود تا بتوان معامله را باطل کرد.
اگر رای قطعی شده باشد باید درخواست اعاده دادرسی بدهید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست بطلان معامله به علت صوری بودن را اقامه نمایید و شما باید صوری بودن معامله را اثبات نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا انحصار وراثت نموده و سپس سریعا دادخواست بطلان تنظیم نمایید

مریم یزدان بین

سرکار خانم مریم یزدان بین :

با سلام
برای اظهارنظر دقیق نیازه مدارک و آرا بررسی بشن و با این کیفیت نمیشه پاسخ دقیقی داد.