مشاوره حقوقی رایگان - خانوادگی و طلاق

سلام همسرم بعد از خیانتهای فراوان و حاشا کردن بالاخره اقرار کرد که با خانمی در رابطه است به قصد ازدواج حالا اینکه ازدواج به صورت دائم یا موقت هست نمی دانم آیا با گرفتن وکیل راهی برای استعلام و اثبات ازدواج هست ؟ و اینکه قصد جدایی دارم البته حاضر به دادن اطلاعات بیشتری نیست میگوید ارتباطی به شما یعنی من ندارد

پاسخ ها :

سید احسان حسینی

جناب آقای سید احسان حسینی :

با سلام اصولا ازدواج دائم ثبت خواهد شد ، منتهی اگر موقت باشد تا زمانی که ثبت نشود امکان استعلام وجود نخواهد داشت، برای اثبات موضوع باید شهود تعرفه نمایید و با طرح دعوی رابطه نامشروع نیز میتوانید با پرینت پیامک و تماس ها برای خود کسب دلیل کنید، چرا که در صورت قوی بودن دلایل برای رفع اتهام از خود مجبور خواهد شد که دلیل مثبت زناشویی ارائه کنند و پس از آن میتونین اقدام به طرح دعوی طلاق نمایید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

هیچ دادگاه یا وکیلی نمی تواند ثابت کند که کسی ازدواج کرده، چه دائم چه موقت