مشاوره حقوقی رایگان - نیم عشر اجرایی

با سلام...بنده به صورت توافقی از همسرم جدا شدم و سالانه یک سکه میدم ..تا بحال پیشاپیش داده ام و خودم رسید گرفتم ..امسال از سر زرنگی با انکار رسید اقدام به صدور اجراییه کردن
آیا من در سال‌های بعد باید نیم عشر بدم یا هرسال اجراییه مجزای خودش را دارد و اگر پیش از موعد بدم باز هم نیم عشر اجرایی شاملش میشه

پاسخ ها :

میثم مهدوی برازنده

جناب آقای میثم مهدوی برازنده :

سلام
نیم عشر هر سال محاسبه نمیشود و برای هر پرونده اجرایی یکبار محاسبه و اخذ میگردد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیم عشر برای پرونده اجرائی فقط یکبار پرداخت میشود و نیازی نیست هر سال پرداخت شود در خصوص سکه هایی که پیشاپیش دادید نیز بنحو حضوری این موضوع را از طریق شعبه اجرای احکام مربوطه پیگیری بفرمائید‌.