مشاوره حقوقی رایگان - آیا هزینه مراسمات فاتحه از وراث رو میتوان گرفت

سلام من شوهرم 11 ماه است فوت کرده وتمام هزینه کفن ودفن ومراسم رو از دامادم قرض گرفتم آیا میتوانم همه خرج کرد را از وراث بگیرم چون شوهرم در حین کار از ماشین افتاده ودیه به او تعلق میگیرد دو دختر دارم ومادر شوهرم هم زنده است واز وراث است

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
هزینه کفن، دفن و مراسمات ختم از ماترک متوفی برداشت می‌شود و در نهایت امر می‌توانید از ماترک برداشت کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
ابتدا از ماترک هزینه های دفن
سپس بدهی ها
سپس مهریه زوجه
سپس ارث