مشاوره حقوقی رایگان - رهن منزل مسکونی در بانک

سلام خسته نباشین من منزل مسکونی داشتم که به عنوان وثیقه برای وام دوستم که60 میلیون تومان با بازپردخت یک ساله به بانک معرفی کردم که به عنوان وثیقه در رهن بانک قرار بگیرد که بانک موقع اخذ قرارداد سند ترهین، سند قطعی زده بنام خودش زده بود که دوستم جمعا برای همین وام 130 میلیون پرداخت کرد با تاخیر زیاد ، بانک هم برای 60 میلیون تومان 130 میلیون پول گرفت و هم خلع ید برای منزل گرفت وخونه رو به کس دیکه فروخت ایا بنده میتوانم برای منزلم ابطال سند بگیرم با این دلایل که بانک باید موقع قرارداد ،سند رو به عنوان وثیقه برمیداشت که نکرده عوض اش سند قطعی زده

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مستحضر باشید با توجه به توضیحات ارائه شده حتماً می‌بایست دلایل مستندات شما بررسی شود

ا اینکه زمانی که تعهدات را به بانک انجام می‌دهید بانک ملزم است که سند را از رهن خارج نماید

بانک نمی‌تواند هم اقساط و خسارات خود را دریافت نماید و هم سند طرف مقابل را

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بانک نمی‌تواند خسارات و اصل وام را دریافت کند و تومان اقدام به ضبط وثیقه و بهره‌مند شدن از آن را داشته باشد. فلذا شما می‌توانید نسبت به این تخلف بانک اقدام به ابطال سند رسمی کنید.