مشاوره حقوقی رایگان - ایا پزشکی قانونی مدت زمان رابطه مقعدی رانشان میدهد

تشخیص اولین رابطه مقعدی توسط پزشکی قانونی ممکن است؟

پاسخ ها :

سید احسان حسینی

جناب آقای سید احسان حسینی :

با سلام
اگر مدت زمان زیادی گذشته باشه و التیام پیدا کرده باشه ، تشخیص موضوع سخت خواهد بود

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بله
در بررسي هاي علمي و معاينات پزشكي تخصصي ممكن و قابل تشخيص است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این سوال در زمره سوالات حقوقی نیست و در گروه پرسش‌های پزشکی قرار دارد و لیکن زمان تقریبی اولین رابطه مقعدی به نظر می‌رسد که قابل تشخیص باشد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
محتمل می باشد
گرچه باز باید از پزشک سوال شود