مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت مجازی

یه نفر تومجازی بهم پیام مید فحش میده چطوری میتونم ازش شکایت کنم

پاسخ ها :

سید احسان حسینی

جناب آقای سید احسان حسینی :

با سلام با طرح دعوی کیفری و سپس پیگیری موضوع از طریق پلیس فتا

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام از طریق دادسرای جرایم رایانه‌ای توانید اقدام نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اینکه در چه پیامرسانی اقدام به عمل مجرمانه توهین می‌شود حائز اهمیت است؛ چرا که اگر در پیامرسان‌های خارجی باشد با دیلیت اکانت قابلیت پیگیری از بین می‌رود و شکایت بی‌نتیجه خواهد ماند اما اگر در پیامرسان‌های داخلی باشد موضوع قابلیت پیگیری خواهد داشت. فلذا توصیه می‌شود شکوائیه تحت عنوان مجرمانه توهین و فحاشی را به استناد اسکرین شات از پیام‌های ارسالی در یکی از دفاتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.