مشاوره حقوقی رایگان - رابطه با زن شوهردار

سلام من مجردم ومتاسفانه بایه خانمی دوست شدم رابطه نامشروع بینمون اتفاق افتاد وهمسر ایشون چون اکانت روبیکای خانمشو داشت فهمید وکل پیام های که ثابت میکنه رابطه نامشروع داشتیم تو گوشی خانمشه که دست شوهرشه من میخواستم بدونم دادگاه گوشی این خانم رمز گشای میکنه واگه ثابت شه رابطه نامشروعداشتیم حکم من واین خانم چیه ممنون

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
حکم رابطه نامشروع در صورت اثبات شلاق است. اگر از طرف شوهر درخواست استعلام شود قاضی برای احراز جرم، رمزگشایی خواهد کرد و در صورت لزوم از این پیامرسان داخلی بطور کلی استعلام گرفته خواهد شد.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام حکم خانم اگر در حد زنا باشد که اعدام ولی اگر مادون زنا باشد شلاق و سماهم تحت شرایطی شلاق یا