مشاوره حقوقی رایگان - درخواست الزام به تعویض پلاک خودرو

سلام
سه سال قبل اتوموبیل خودم را به شخص فروختم .
هنگام سند زدن در دفترخانه خریدار موافق نبود که مدت خاصی جهت مهلت تعویض پلاک قید گردد و توجیه اش این بود که من خریدوفروش خودرو میکنم معلوم نیست یک ماه دیگریا چندماه آینده بتوانم ماشین را بفروشم
مدت تعیین نکن تا من مجبور به هزینه کردن اضافی برای تعویض پلاک ماشینی که برزرودی خواهم فروخت نشوم و خریدار ثانی پلاک به نام خودش تعویضی نماید .
حالا پس از 3 سال و با وجود چند دست چرخیدن ان خودرو هنوز پلاک من روی ماشین است.
چگونه میتوانم خوبه را از عواقب احتمالی این قضیه نجات دهم و یا چگونه مالک فعلی را مجبور به تعویض پلاک نمایم
با تشکر

پاسخ ها :

سید علیرضا سیدی

جناب آقای سید علیرضا سیدی :

با ارسال یک اظهارنامه از طریق دفاتر خدمات قضایی به فردی که به وی خودرو را فروخته بودید تقاضای تعویض پلاک نمایید چنانچه ظرف 20 روز اقدام به تعویض پلاک نکرد با اظهارنامه و برگ ابلاغ اظهارنامه به پلیس راهنمایی و رانندگی شهر خود مراجعه نمایید و پلیس خودرو را توقیف مینماید و هرکجا توسط پلیس مشاهده شود به پارکینگ برده میشود و تا تعویض پلاک صورت نگیرد خودرو آزاد نمیشود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در وهله اول اقدام به ارسال اظهارنامه مبنی بر الزام به فک پلاک کنید. در صورتی که نتیجه‌بخش نبود دادخواست به خواسته‌های الزام به فک پلاک و توقیف فیزیکی ماشین را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید‌.