مشاوره حقوقی رایگان - عدم تعویض پلاک توسط خریدار خودرو

درود خدمت شما عزیزان بنده یک خودروی شخصی را با وکلالت تعویض پلاک فروختم و خریدار اقدام ب تعویض پلاک نکرده است با مراجه ب مرکز پلیس برا توقیف پلاک ب من گفته شده ابتدا باید قولنامه رسمی داشته باشین و اگر هم توقیف پلاک بگیرید و موفق ب کشف خودرو نشوید دیگر نمتوانید اقدام مجدد نمایید
میخواستم بدونم ایا درخواست توقیف خودرو داری مدت زمان اجرای مشخص میباشد و یا بدون تاریخ انقضا هست؟
و دوم این ک بهترین راه برای الزام خریدار ب تعویض پلاک چیست؟

پاسخ ها :

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام ، خیر بدون تاریخ انقضاست، الزامی به تنظیم مبایعه نامه رسمی نیست، درخواست توقیف و فک پلاک تقدیم دادگاه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سوال شما تکراری است.
دادخواست الزام به فک پلاک بدهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود محدودیتی ندارد
دادخواست تخصصی تنظیم گردد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سوال تکراری است و قبلا پاسخ داده شده است‌.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام‌
خیر
شما باید دادخواست الزام به فک پلاک و توقیف فیزیکی خودرو را مطرح نمایید

فريده  باقري

سرکار خانم فريده باقري :

به دفتر وکیل مراجعه نمایید برای شما لایحه تنظیم نماید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام صرف وکالت‌نامه معتبر است ا فقط می‌توانید دادخواست بدهید و ایشان را ملزم کنید و در قسمت واحد اجرای احکام تقاضای اجرای حکم را داشته باشید