مشاوره حقوقی رایگان - داور

برای خواهرم این ابلاغیه اومده:موضوع ابلاغیه: ابلاغ اخطاريه/احضاريه تعيين مهلت جهت انجام کاري براي شخص ذي سمت و مرتبط
سایر اطلاعات:
مهلت حضور 7 روز از تاریخ علت حضور :معرفي داور

متن ابلاغیه:
مهلت حضور : 7روز نوع علت حضور : معرفي داور
دعوي ... به طرفيت .... مبني بر طلاق به درخواست زوجه
با توجه به علت حضور مندرج در اين ابلاغيه به شما ابلاغ مي گردد ظرف مهلت مقرر اقدام ،در غير اينصورت مطابق مقررات اتخاذ تصميم خواهد شد.
سوالم اینکه اگر نتونیم داور معرفی کنیم چی میشه؟ باید دفتر خدمات قضایی بریم و اونجا چیزی ثبت کنیم و اعلام کنیم که نتونستیم داور پیدا کنیم یا کسی حاضر نیست داور بشه؟

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام به داذگاه مراجعه‌کنید مبلغ را واریز کنید از داوری که در داذگاه هست انتخاب کنید

سید علیرضا سیدی

جناب آقای سید علیرضا سیدی :

داور نیاز به حضور در دادگاه ندارد و کافی است که نام فردی که بالای 30 سال است را به عنوان داور به دادگاه معرفی نمایید و فرم داوری را تکمیل نموده و از طریق دفاتر خدمات قضایی به دادگاه ارسال نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورتی که قادر به تعیین داور نیستید احتیاج است که به شکل حضوری به دادگاه خانواده مراجعه کنند و ابتدا مبلغی را خواهر شما واریز کنند و از داورانی که در دادگستری هستند بهره‌مند شوند.