مشاوره حقوقی رایگان - حقوق پدر به دختر

سلام. مادر من مستمری بگیر تامین اجتماعی هستند و همچنین خواهرم که صیغه 99ساله کردن تاحقوق قطع نشه الان یک ماه بچه دارشده اما حقوق مادرمن قطع شده این ماه نریختن به نظر شما اینا ربطی به هم دارند وچه مشکلی برای مادرم پیش میاد ایا حقوق ایشان قطع میشه درصورتیکه خبر نداشتیم ازدواج کرده چون آق والدین شده خواهرم . ما چکارباید انجام بدیم ممنون

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با سازمان تامین اجتماعی تماس بگیرید تا راهنمایی شوید1420

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام حقوق مادرتون از شوهرشان فوت شده میرسه ربطی نداره

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مادر شما می‌بایست به ارگان مربوطه مراجعه نماید و موضوع را جویا شود فرزنددار شدن دختر ارتباطی به حقوق مادر ندارد

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

ربطی به این موضوع ندارد پیگیری نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام‌
حضورا به صندوق بازنشستگی تامین اجتماعی مراجعه نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خواهرتان اگر مجرد یعنی عقد دایم نداشته باشد و یا بیکار باشد مشمول دریافت مستمری است چرا که در عقد موقت نفقه نداریم
در خصوص علت قطع حقوق مادرتان باید از طریق ارگان مربوطه پیگیری نمایید چرا که ارتباطی به مساله خواهرتان ندارد و باید ببینید علت قطع مستمری چه بوده

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
فرزند دار شدن دختر ارتباطی به حقوق مادر ندارد.
حضورا مراجعه کنید و علت را جویا شوید‌.