مشاوره حقوقی رایگان - ملک مستقیم بنام خانمم زدم

سلام من‌ 4 سال پیش خانه اپارتمانی مسکن مهرخریدم وچون مشکل قلبی دارم خانمم کارهای معامله انجام داد وپول تو حسابش بود وقولنامه وبرگه تعاونی بنام خودش زد ولی من تو قولنامه بعنوان شاهد امضا کردم الان خانم قهر کرده وتمام مدارک با خودش برده واحتمال شکایت کنه که مهریه خودش مخوات ایا امکانش هست من خونه با شکایت واوردن شاهد خونه بنام خودم برگردونم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اصولا خیر مگر تحت شرایطی خاص

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر پول خرید منزل را شما پرداخت کرده اید می توانید با ارسال اظهارنامه رجوع از هبه را اعلام کنید و سپس دادخواست تایید رجوع از هبه بدهید.