مشاوره حقوقی رایگان - خسارت نشت آب در ساختمان

من درطبقه دوم اپارتمانی ساکن هستم که هفته ی پیش متوجه شدم بخاطر ترکیدگی لوله از لوله ی زیر کنتور آشپزخانه ،اب به طبقه پایین نشت کرده و همچنین به جعبه ی تقسیم برق مخصوص آیفون اپارتمان،خوشبختانه واحد طبقه ی پایین ما بخاطر ترکیدگی لوله خسارت ندید ولی پنل و ترانس آیفون کل واحدها بخاطر نشت آب سوخت،من مبلغ تعمیرآیفون رو پرداخت کردم ،آیا کاردرستی کردم ؟

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام بله برعهده شماست البته اگر لوله قسمت مشاعلت باشد با کل ساکنین است

حمیدرضا ضیائی

جناب آقای حمیدرضا ضیائی :

سلام
بله،درصورتی که مقصر ومسبب باشی

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورتی که لوله مربوط به قسمت مشاعات ساختمان باشد هزینه خسارت بر عهده کلیه ساکنین ساختمان خواهد بود ولی اگر لوله جزء قسمت اختصاصی باشد و شما مقصر و مسبب حادثه باشید پرداخت خسارت بر عهده شماست.

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام، هزینه خسارت وارده با وارد کننده آسیب است