مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض

باسلام بنده 4ماه پیش دریک درگیری بصورتم آسیب واردشده وپزشک قانونی نظریه خودش راداد.
آیابعداز4ماه هنوزمیتوانم بنظره پزشک قانونی اعتراض کنم یافرصت اعتراض تمام شده درضمن تاریخ 21آبان 1402دادگاهمم تعیین شده
ممنون

پاسخ ها :

سید احسان حسینی

جناب آقای سید احسان حسینی :

سلام اصولا پس از اتمام مهلت اعتراض از زمان ابلاغ نظریه و با صدور کیفرخواست دیگر امکان اعتراض وجود نداره و دادگاه نیز قبول نمی کند
منتهی شما لایحه اعتراض به نظر کارشناس را به دادگاه ارسال کنید

محمد قاسمی

جناب آقای محمد قاسمی :

باسلام.خیر.مگراینکه ضایعه یاجراحت جدیدناشی ازآسیب قبلی ایجادشده باشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بنظر فرصت اعتراض تمام شده است