مشاوره حقوقی رایگان - من تصادف کردم پزشکی قانونی اشتباه نوشته

سلام آسیب زانومحویت زانو است و2 آسیب مفصل چپ و 3 آسیب ساعد پاه راست ومچ راست 4 آسیب آسیب ساعد پاه چپ که گچ گرفتم و 6اسیب دست وخراش 7 پارگی تاندوم پاه راست اما پزشکی قانونی نو شته آسیب مفصل غضروف پاه چپ و تجمع آفیوژن مایع زانو چپ وپارگی مینسک پاه چپ تو پروند بیمارستان هم آسیب هام ذکرشده اما اشتباه کردن ومعاینه مجددم مونده میشه برم پیش ریس پزشک قانونی اصلاحش کنه چون که من هنوز اجرااحکام نرفته پروندم ممنون ومیگم. واسه دیه ام پروندم عقب نمی افته

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید تقاصای ارجاع به کمیسیون پزشکی دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام تقاضای اصلاح آن را از طریق پزشکی مطرح کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
درخواست کنید تا در کمیسیون برسی شود

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

ازطریق دادگاه بخواهید که اشتباهات برطرف شود درواقع باید به نظریه اعتراض شود

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

می‌توانید سرایت جراحت را استناد و از پزشکی قانونی درخواست معاینه مجدد نمایید البته در روند وصول دیه تاخیر خواهد افتاد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید به نظریه پزشکی قانونی اعتراض نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به نظریه پزشکی قانونی در این ارتباط اعتراض بنمائید.

فاطمه عباسی

فاطمه عباسی :

باید اعتراض نمایید. تاخیر ایجاد می‌شود ولی مقدار درست دیه را خواهید گرفت