مشاوره حقوقی رایگان - احضاريه به شعبه ١٠٨٩ دادگاه كيفري ٢ مجتمع قضايي ارشاد

سلام
احضاريه به شعبه ١٠٨٩ دادگاه كيفري ٢ مجتمع قضايي ارشاد تهران با مضون شكايت عليه شما مبني بر حضور زنان در معابر و انظار عمومی بدون حجاب شرعی
از طريق اي ام اي و سيستم ثنا ابلاغ شده.
چيكار بايد بكنم!!!

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام این جرم جنبه عمومی دارد پس نیاز به شاکی خصوصی نیست لذا می‌بایست به شعبه مورد نظر مراجعه بنمایید