مشاوره حقوقی رایگان - عمل ماموپلاستی (لیفت سینه)

سلام حدود 3 بار ترمیم برام انجام داده هر سری خواسته بهتر کنه افتضاح تر شده الان همچنان افتضاح حاله سینه بالا دخته شده یه سینه کوچک و یکی بزرگ هست و دور حاله سینه به شدت جایه بخیه ها پخش شده و بزرگ هستش انگار سوختگی شدیده به نظر شما شکایت کنم دیدشو میدن که برم درستش کنم؟ و راهش چیه باید برم دفتر خدمات قضایی و بعد دادسرا ؟؟؟ممنون

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بله اقدام به شکایت از طریق دفاتر قضایی نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق دفتر خدمات قضایی خطاب به دادسرای جرایم‌پزشکی شکایت خود را تحت عنوان قصور پزشکی با مستندات و شرح ماوقع ثبت نمایید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید