مشاوره حقوقی رایگان - اجاره ندادن و تخلیه نکردن

سلام. آپارتمانی سال 97پدرم بین من و برادران و خواهرم تقسیم کردن و سند زدن به ناممون مادرم آپارتمان به نام خودشان دارند ولی آپارتمانی که پدرم به ماداده رو مادرم نشسته و خالی نمیکنن که ما بفروشیم الان من و برادرانم میتونیم اجاره از مادرمان بگیریم ممنون میشم جواب منو بدید

پاسخ ها :

مریم یزدان بین

سرکار خانم مریم یزدان بین :

با سلام
اگر بتونید به طریقه مصالحه موضوع رو حل و فصل کنید بهتره. در غیر اینصورت نیازه اسناد و مدارک شما بررسی بشن و چند نکته روشن بشه از جمله اینکه آیا مادرتون حق صلح منافع نسبت به ملک شما دارند یا خیر.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب بله امکان مطالبه اجرت المثل وجود دارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
هرچند توصیه نمی‌شود
اری امکان تخلیه و خلع ید بنا به مورد و همچنین امکان فروش متصور است
حتی المقدور کدخدامنشانه موضوع را فیصله دهید.

حمیدرضا ضیائی

جناب آقای حمیدرضا ضیائی :

سلام
امکان مطالبه اجرت المثل ایام تصرف وجود دارد

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام
بله
هم امکان تخلیه دارید هم اخذ اجاره