مشاوره حقوقی رایگان - ارث

سلام و عرض ادب
پدرم زمینی در تهران دارند که سند صادر شده براشون.شهرداری و اداره ثبت نقل و انتقال زمین و ممنوع کرده.ازین سند وکالت فروش داریم ولی نمیشه منتقل کرد یا فروخت .چه کنیم تا قبل از فوت پدر تکلیف زمین ها مشخص بشه
ممنونم

پاسخ ها :

فاطمه ملکی

سرکار خانم فاطمه ملکی :

سلام
باید علت ممنوع بودن نقل و انتقال از طرف مراجع مربوطه بررسی گردد تا راهکار بهتری ارائه شود .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
ابتدا باید علت ممنوعیت انتقال مشخص گردد

پدر شما میتواند با تنظیم قرارداد عادی اموال را به نام فرزندان منتقل نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره ثبت موضوع را پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
علت توقیفی زمین مورد اشاره هر چه هست نسبت به رفع توقیف بایستی اقدام شود.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام علت توقیف و منع نقل و انتقال را نفرمودید
وتا رفع توقیف و رفع ممنوعیت هر قراردادی بنویسد باطل است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
باید ببینیم علت ممنوعیت چیست و آن علت رفع شود در غیر اینصورت هر اقدامی در این خصوص باطل خواهد بود

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

با توجه به علت ممنوع شدن نقل و انتقال می‌توان راهکار مناسب ارائه داد توصیه می‌کنم از مشاوره تلفنی سایت استفاده کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در ابتدا باید علت ممنوعیت مشخص شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر سند مالکیت به نام پدرتان است می‌تواند بر اساس آن اقدام کند علت اینکه شهرداری مانع نقل و انتقال شده باید بررسی شود تا راهنمایی دقیق‌تری شوید

نعمت محمدبیگی

جناب آقای نعمت محمدبیگی :

سلام باید مدارک را مشاهده کنم نیاز به بررسی دارد

محمدعلی زارع

جناب آقای محمدعلی زارع :

درود
پاسخ به این پرسش
نیازمند بررسی دقیقتر مدارک و مستندات شما میباشد

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

نخست علت ممنوعیت نقل و انتقال می بایست مشخص شود