مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از پدر برای ندادن حق و حقوق

سلام، بنده پسر کوچک خانواده هستم از سال 79 تا سال 400 تمام کارهای 17 هکتار زمین کشاورزی آبی پدرم انجام دادم، از قبيل کاشت،داشت،برداشت،خانم بنده هم در منزل تمام کارهای خانه داری پرستاری مهمان پذیری.. خلاصه تمام و کمال امورات مربوط به منزل و کشاورزی بر روی دوش من و خانمم بوده، الآن پدرم مریض شده و برادرام آمدن زمین کشت کردن من و بچه هام آواره کردن بدون هیچ حق و حقوقی، دریغ از یک قابلمه که باهاش غذا درست کنیم، آیا می‌توانم بابت پایمال شدن حقوقم از پدرم شکایت کنم؟
خیلی ممنون

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارد تا اظهار نظر دقیقی به توان کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده شکایت از پدرتون نتیجه ای نخواهد داشت.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما میتوانید دادخواست مطالبه حق و حقوق خود را اقامه نمایید و

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حقوق و مزایای شما به قوت خود باقی است و قابل پیگیری است و مطالبه

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به نظر نتیجه ای ندارد جهت توضیحات با وکلا تماس بگیرید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
باید سند یا اسنادی دال بر محق بودن خویش در دسترس داشته باشید .

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام توافقی عمل کنید اقدام حقوقی با این شرایط به نظر نتیجه ندارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله می توانید ،
بدوا در این خصوص اظهارنامه ای به ایشان ارسال و سپس دادخواست مطالبه حق و حقوق ایام مذبور را تنظیم کنید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

میتوانید دادخواست اجرت المثل ایام ای که خود و همسرتان برای پدر بدون داشتن قصد تبرع انجام داده اید را تنظیم نمایید در غیر اینصورت با پدرتان وارد مصالح شوید و مقداری از زمین ها را بابت زحمات این چند سال ازایشان دریافت کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بستگی دارد که سهم خود از محصول را طی این مدت گرفته اید یا نه

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله قانون حق را به شما می دهد شما میتوانید یک دادخواست ثبت نمایید با موضوع مطالبه حقوق خود و پدر را طرف دعوا قرار بدهید