مشاوره حقوقی رایگان - آیا من میتونم از راننده که با من تصادف کرده شکایت کنم که کارش عمدی بوده؟

باسلام. من در ورودی مجتمع مسکونی درحالی که داشتم از کنار دیوار راه میرفتم یه ماشین به عقب محکم به من برخورد کرده وبه گفته شاهدین فرمان وبه راست گرفته واومده روی من ودوباره برگشته به جلو یعنی دوبار از روی من رد شده وخانم راننده بعد تصادف گذاشته رفته وشوهری اومده وحتی بیمارستانم نیومدن واصلا جویای حال من نشدن آیا من میتونم شکایت کنم که به عمد وبه قصد کشت به من زده یا برای خودم دردسر میشه اگه نتونم ثابت کنم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود اری امکان پذیر است باید ادعای خود را اثبات کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر ادله و مدارک کافی دارید اقدام به شکایت کنید اما اگر بدون دلیل اقدام کنید میتوانند اعاده حیثیت کنند.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام اگر فیلم دوربین مداربسته ای باشد که این مورد را نشان دهد شاید بتوان شروع بقتل درنظر گرفت ولی بدون دلیل نمیتوانید اتهام بزنید وقرفا تصادف است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید اقدام نمایید لیکن قانونا هر مدعی باید بتواند ادعای خودش را ثابت کند

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بله قابل ذاقدام و پیگیری است ولی باید آنرا بتوانید اثبات کنید

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام، باید موضوع با تمام اوضاع و احوال بررسی شود پیشنهاد میکنم از تخصص وکیل کمک بگیرید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

مشگلی نیست شکایت کنید تا رسیدگی و کارشناسی شود