مشاوره حقوقی رایگان - تصادف دنده عقب از عمد

سلام، چند ماه قبل یکی از همسایه های ما که قبلا هم با ایشون مشکل داشتیم و شکایت کرده بودیم، وقتی من داشتم از خانه خارج می‌شدم دنده عقب زدن به من، من شروع کردم به ادامه دادن ولی ایشون شروع کردن به فریاد زدن از داخل ماشین و بوق زدن من یک لحظه ایستادم ایشون دوباره دنده عقب آمدن و زدن به دست من، خواستم بدونم با اینکه چند ماه گذشته من امکان شکایت ازشون بخاطر اینکه به عمد به من زدن رو دارم؟ فیلم دوربین مداربسته هم موجود هست... من نگران هستم چون ایشون یکبار بنده رو دیدن که زدن به من ولی کامل صبر نکردند که من رد بشم و این آیا دلیل نمیشه که ایشون از قصد به من زدن؟ ممنون میشم که کمک ام کنید و اگه امکان شکایت هست بفرمایید چقدر وقت دارم برای شکایت؟

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

با توجه به فیلم دوربین مداربسته میتوانید شکایت کنید

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

سلام
بله
اگه آسیب دیدید شکایت ایراد ضرب و جرح عمدی
اگه آسیب ندید شکایت توهین

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

می بایست همان موقع به پلیس 110 تماس می گرفاید و شکایت می نمودید، اگر آسیبی دیده اید و آثار آن مانده می توانید شکایت نمایید و مدارک وادله کافی داشته باشید .

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بابد در این خصوص کارشناسی شود تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید در این خصوص کارشناسی شود تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد. صرف اختلافات قبلی دلیل محسوب نمیشود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگه آسیب دیدید شکایت ایراد ضرب و جرح عمدی

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
اگر شما فیلم دوربین مداربسته را دارید و باعث آسیب به شما شد باشد میتوانید شکایت نمایید و

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مقصر را کارشناس تعیین خواهد کرد وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است
بهتر است هرچه سریعتر پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید شکایت نمایید ادله‌ی خود را ارائه بدهید تا رسیدگی گردد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما بایستی از طریق پزشکی قانونی ، تحت معاینه قرار بگیرید تا صدمه های وارد شده بر شما ،‌ شناسایی شود . همچنین با فیلم های دوربین های مدار بسته نیز می توانید اقدام به شکایت کنید .