مشاوره حقوقی رایگان - سفته

باسلام، بنده یه وام 100میلیونی داشتم
دادم به دوستم، درعوض قرارشدیه سفته بده به بنده، الان سفته عندالمطالبه گرفتم ازایشون ولی ایشون هم جلوسفته روامضا اثرانگشت زده وهم قسمت پشت سفته دوتا امضاء یکی درقسمت ضامن ویکی هم درقسمت ظهرنویسی، ازنظرشما مشکلی نداره؟

پاسخ ها :

داود پورنعمت

جناب آقای داود پورنعمت :

سلام
مشکلی ندارد. فقط اسناد واریز مبلغ هم نگهداری کنید.

موفق باشید

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

سلام
در کلیت بدهکاری ایشان با مشکلی مواجه نیست و می توانید بر اساس سفته اقدام کنید

هادی میرزایی

جناب آقای هادی میرزایی :

سلام در صورتی که سفته صحیحاً تنظیم شده باشد ایشان به میزان وجه سفته در مقابل شما مسئولیت دارند و در صورتی که به تعهد خود در زمان مقرر عمل ننماید شما می‌توانید پس از واخواست سفته بر علیه ایشان طرح دعوی مطالبه نمایید

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام بهتر این بود ایشان به عنوان ضامن وام معرفی میشدن اما صدور سفته با شکلی که فرمودید قانونی ست منتها محل امضای ضامن علی الاصول باید شخصی غیر از متعهد صورت گیرد