مشاوره حقوقی رایگان - مستمری بهزیستی

سلام و درود خدمت مشاورین محترم بنده مسمتری بگیر بهزیستی هستم اول مجرد بودم الان متاهل هستم حدود 3ماه خانم روبه پرونده اضافه کردم الان بازهم تکی میگیرم چندماه طول میکشه تا مال خانمم را پرداخت کنه ممنون میشم پاسخ بفرمایید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

زمان مشخصی را نمیتوان تعیین کرد
حضوری پیگیر ماجرا شوید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
زمان مشخصی ندارد
حضورا موضوع را پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
حضورا به بهزیستی ‌مراجعه و پیگیری نمایید و

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

نمیتوان زمانی مشخص کرد حضوری پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
زمان مشخصی قابل بیان نیست و بهتر است موضوع را به شکل حضوری پیگیری کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام زمان زیادی نمی‌برد می‌بایست استعلامات انجام شود اما می‌توانید حضوراً مراجعه نمایید و پروسه آن راکم نمایید