مشاوره حقوقی رایگان - واریز پول بحساب شخص معلول

سلام وقت بخیر ی سوال حقوقی داشتم
قبلش ی توضیح بدم در مورد خودم و سوالمو بپرسم بنده یک معلول هستم و تنها درامدم مستمری بهزیستی هست و مستمری مادرم که خودش میگیره و خرجم میده
و اما سوال
بنده یک دوست دارم که ورشکست شده و برای پرداخت بدهی ها از حساب بانکی من استفاده میکنه به این صورت که 100 میلیون بحاسبم میزنه و بعد برداشت میکنه حد فاصل بین واریز و برداشت 2 ساعت نمیشه حالا سوال من اینه میتونه باعث دردسرم بشه یعنی مستمریم قطع بشه یا یارانه خانوادم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

قطعا مشکل ساز میشود ...
دوست شما در حقیقت حساب بانکی شما را اجاره کرده و معلوم نیست این پولها بابت چه واریز میشود . بهتر است مانع ان شوید و ان حساب را مسدود کنید تا دیگر نتواند واریز کند

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی حتما مشکل ایجاد خواهد کرد این کار را نکنید

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
بله احتمال سوء استفاده وجود دارد ، مانع این کار شوید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام با توجه به سیستم متمرکز بانک مرکزی و مبلغ بالای تراکنش صرفنظر از مشکلات مالیاتی و بحث کیفری در مبحث ورشکستگی دوستتان که مسلما عدم صداقت ایشان در مواجهه با طلبکاران است و شما شریک ایشان در این امر محسوب می شوید قطعا این تراکنش ها عواقب خوبی برایتان نخواهد داشت . بهتر است فورا نسبت به مسدودی حساب اقدام فرمایید

سليمه السادات سجادي

سرکار خانم سليمه السادات سجادي :

سلام چون گردش مالی شما با این واریز و برداشت بالا خواهد رفت قطعا مشکل ساز خواهد شد.