مشاوره حقوقی رایگان - کیفری

سلام من سال 1400 صیغه دوسال یه آقای عرب بودم بعد یه مدت منو میزد با چاقو یا با دسته جارو برقی بعد یه مدت ترکش کردم گوشی من دس آقا موند و بعد بخاطر بزرگ ترها اومدن آشتی کردم رفتیم خوب بودیم بعد شیخ خونگی اورد یه صیغه دائم خوند ولی هیچی امضا نکردیم قرار بود مثلا فرداش بریم محضری کنیم ک خداروشکر اسمش تو شناسنامه نرف بعد یه مدت ب شیخ زنگ زد صیغه دائم تموم کرد رفتم پیش شیخ یه برگه داد من پارسال برج 1 ازدواج کردم و یه بچه 7 ماه دارم و بعد برج 12 پارسال هم جدا شدم بخاطر شوهرم بچه میفروخت حالا خلاصه بگم دیروز دادگاه داشتم منو متهم کردن ک تو صیغه دائم بودی رفتی خیانت کردی عده صبر نکردی میگم بهشون اینقد میومد نصف شب مزاحمت ایجاد میکرد تهدید ب ادم رباییم میکرد داشت ابروم میرفت بعد گفتن باید صبر میکردی اینا و گف این برگه شیخ هم داده شاید قبول نکنیم چون امضا خودتون نیس گفتم من چیکا کنم وقتی طرف زنگ زده صیغه رو تلفنی پس خونده بعد گف بخاطر بچه داری بازداشتت نمیکنم من الان برج دگ 17 هم دادگاه دارم چیکار کنم اگ قبول نکن یعنی میندازنم زندان چون من حامله هستم نمیدونم چیکار کنم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
اگر اقرار کرده اید در قید زوجیت دایم بوده اید مرتکب جرم شده اید با این اوصاف راه دفاع از حقوق شما وجود دارد
باید با یک وکیل مشورت نموده و همراه شوید وگرنه امکان بروز مشکل وجود دارد .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خیر
مستندات و ذ دلایل خود را ارائه نمایید
و لایحه تخصصی تنظیم و برای مرجع قضایی ارسال نمایید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام شماخودتان اقرار به زوجیت نمودید بهتراست وکیل داشته باشید تا با مطالعه پرونده و مستندات ارائه شده از شما دفاع کند

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

خودتان اقرار کرده‌اید باید از خودتان بتوانید با دلایل دفاع موثری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مدارک و دلایل پیرامون موضوع نیاز به بررسی دارد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

وکیل باید پرونده را مطالعه کند تا بتواند درست مشاوره بدهد

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

توصیه می‌کنم جهت اظهار نظر دقیق از تماس تلفنی سایت استفاده کنید

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

با سلام اعلام نمایید اطلاعی از اینکه صیغه دائم خونده نداشتید