مشاوره حقوقی رایگان - معامله صوری به قصد فرار از دین

سلام.. بنده سال 97 اقدام به اجرای مهریه خود از طریق اداره ثبت نمودم و خودرو ایشان را توقیف کردم ولی از توقیف درآورد. بعد از این کارم رو از طریق دادگاه ادامه دادم. ولی ایشان طی یک مبایعه نامه دستی که خودشان نوشتند ماشین را قبال بدهی به خالش انتقال داده و تاریخ عقد مبایعه نامه رو قبل از تاریخ تقدیم دادخواست و قبل از حکم قطعی دادگاه زده. و اینکه من سند ماشین رو توقیف کردم و در حال حاضر سند ماشین توقیف است. آیا میتوانم فرار از دین از ایشان شکایت کنم؟ آیا این مبایعه نامه اعتبار دارد؟

پاسخ ها :

محمد كريمي

جناب آقای محمد كريمي:

فرار از دین بر اساس رای وحدت رویه جدید ، پس از صدور رای قطعی قابل پذیرش است و با این توضیحات ، شامل فرار از دین نخواهد بود
خودرو را به صورت فیزیکی توقیف کن تا خاله اش مجبور بشه با دادخواست اعتراض ثالث اجرایی وارد پرونده بشه و شما صوری بودن قرارداد را اثبات کنی ، خودرو را به دست می آوری