مشاوره حقوقی رایگان - سندی که بنچاقش بصورت بیع تنظیم شده

سلام، آیا انتقال سند6 دانگ بصورت بیع ذکر شده بین پدر و فرزند صغیر 8ساله قبل از اقدام به مهریه صوری می باشد؟ پولی رد و بدل نشده و بیع در بیع است، ممنون

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
جهت اخذ توضیحات بیشتر شما وبررسی موضوع وارائه راهکار مناسب حقوقی از پنل مشاوره تلفنی تماس حاصل فرمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام خیر طبق رای وحدت رویه ، برای تحقق جرم انتقال مال خود به قصد فرار از دین ، حتما باید از قبل ، حکم قطعی محکومیت مدیون صادر شده باشد و سپس مدیون مال خود را انتقال بدهد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله معامله صوری است ولی جنبه کیفری ندارد و فقط تحت شرایطی قابل ابطال است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

معامله صوری است جنبه کیفری ندارد.اما معامله به قصد فرار از دین قبل از صدور حکم قطعی محکومیت مدیون است که جنبه کیفری دارد.

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام تا قبل از صدور حکم قطعی منعی دارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
اگر بعد از اجرا و حکم قطعی باشد فرار از دین محسوب می گردد
معامله صوری است تحت شرایطی قابل ابطال