مشاوره حقوقی رایگان - عزل وکیل بدلیل طولانی شدن روند دادرسی بمدت 20سال

عرض ادب و احترام خدمت وکلا و کارشناسان و دست اندرکاران سایت دادراه.
حدودا 20 سال پیش مادر بنده بهمراه خواهرانش وکیلی رو بجهت رسیدگی به سهم الارث پدریشون که دایی های بنده قصد بالاکشیدنشون رو داشتند به شخصی که در آنزمان اولین پرونده کاریش محسوب میشد و وکیل کم تجربه ای بود وکالت دادند تا امور رو پیگیری کنه،اول گفت حق الوکاله و همه هزینه ها که داخل قرارداد قید شده رو بعد از اتمام فرایند دادرسی و احقاق حقتون بهم بجاش زمین بدین،این بنده خداها هم قبول کردن،تا اینکه متوجه شدیم ایشون اگر بهش فشار نیاری اصلا به دادگاه نمیره و بعد از رای دادگاه به نفع شکات که ایشون خودشو برنده حس کرد شروع کرد به فلان میلیون بابت فلان کار باید بدید که بریزم بصندوق قوه.سکه بهار ازادی چندین بار جهت دم کارشناسو دیدن چندین بار گرفت ازمون بعد بیست سال یک قطعه رو اونم خودمون با پیگیری تونستیم قانونی بفروشیم و ایشون سروکله اش پیدا شد که منم یک سهم میبرم وتا تنور رو داغ دید در بنگاه به موکلانش گفت جهت تموم کردن و فروش قطعات بزرگتر نفری سی میلیون باید پرداخت کنید حدودا 7سال پیش و الان هرچی تماس میگیریم یا جواب نمیده یا با لحن بسیار زننده و لفظ چاله میدونی طلبکاره که چرا انقدر بهش زنگ میزنن و اصلا دادگاه نمیاد و بهونه پرونده زیاد دارم سرم شلوغه فقط موقع پول که میشه پای پیاده هم شده از تهران تا دماوند میاد میخواستم بدونم چطور میتونیم ایشون رو عزل کنیم و بهرکسی میگیم 20 سال طول کشیده پرونده میخنده و مسخره میکنه که شما دروغ میگید.یک عزیزی یک راهی پیش روی ما بذاره محض رضای خدا اگر بشه عزلش کنه و تمام پولهای هنگفت و یا مفتی که گرفته رو بگیره ازش و وکالت پرونده رو که باصطلاح همه چی حاضر و اماده ست و ایشون بنظرم لفت میده چون قیمت زمین هرروز بالاتر میره و نفع شخصی شو مد نظر داره چکار باید بکنیم با این شمربن ذی الجوشن؟

پاسخ ها :

یک وکیل

با سلام امکان عزل وکیل برای شما وجود دارد با مراجعه به دفتر خدمات قضایی ضمن ارسال لایحه ایی به دادگاه مربوط اقدام کنید و همچنین مراتب را جهت اطلاع به وکیل طی ارسال اظهارنامه اعلام کنید .حق الوکاله طبق قرار دادپرداخت می‌شود مگر اینکه توافق دیگری کرده باشند

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

حق الوکاله اگر ایشان را عزل کنید هم تعلق میگیره به ایشان باید روند پرونده از ابتدا تا کنون بررسی شودد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
به دفتر خدمات قضایی مراجعه و با ارسال لایحه به شعبه اعلام عزل وکیل را نمایید