مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت همسایه برای فروش ملک

سلام،روز بخیر
بنده در آپارتمانی زندگی میکنم که یکی از همسایه ها خیلی بی فرهنگه و بی دلیل خصومت شخصی اذیتمون میکنه، الان هم که تصمیم به فروش خونه گرفتیم، مشتریها رو به دلایل مختلف میپرونه، من باید چه اقدامی بکنم؟ میتونم ازش شکایت کنم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حتی المقدور کدخدامنشانه موضوع را فیصله دهید وگرنه ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس طرح شکایت نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در وهله اول با ارسال اظهارنامه به شکل رسمی و قانونی به همسایه خود اعلام کنید که در صورت ادامه دادن روند مزاحمت خود، ناگزیر از طرح دعوی در محاکم دادگستری هستید. اگر این اظهارنامه افاقه نکرد و به اقدامات پیشین خود ادامه داد دادخواست مربوطه را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.