مشاوره حقوقی رایگان - متهم شدن به لواط

سلام تقریبا 4 روز پیش داداشم با پسر همسایه واسه بازی کردن با لپ تاپ ب خونه همسایه رفتن و مث اینکه پسر همسایه ب داداشم و ی پسر بچه 8 ساله تخمه داده و پسر بچه 8 ساله رو با کلی وعده برده تو اتاق و داداشمو راه نداده و گفته هر کسی اومد سریع بیا مارو خبر کن بعد 10 دقیقه داداشم در زده و گفته چیکار میکنین و انا اومدن بیرون
2 روز پیش مادر پسر بچه 8 ساله اومد و هم داداشمو متهم کرد و هم پسر همسایه رو
هر دوشون میگن ما کاری نکردیم
اگه دخول نداشته باشن تو پزشک قانونی معلوم میشه؟
داداشم 12 سالشه و پسر همسایه 15 سالشه

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر دخول انجام نشده باشد این امر توسط پزشکی قانونی قابل احراز است. وانگهی مادر پسر همسایه بایستی ادعای خود را با دلایل و مدارک اثبات کند و صرف ادعا، مثبت حق نیست.