مشاوره حقوقی رایگان - روند کمیسیون پزشکی

خواهر من برای عملی به بیمارستان رفتن و دوز داروی بیهوشی که زیاد بهشون تزریق شد باعث به کما رفتن ایشون شد و بعد هم که از کما در اومدن تکلم و حرکتشون به مشکل خورد بعد از چند وقت و طول درمان در بیمارستان که خصوصی هم بود به علت اینکه بیمار را زودتر مرخص کنند و به بهانه ی پرداخت نکردن هزینه درمان از ایشون شکایت کردن و خانواده هم متقابل شکایت کردن بعد از مرخص ایشون از بیمارستان که آوردیمشون خونه 4 ماه از شکایت گذشته و اطلاع دادن که همراه بیمار باید به کمیسیون پزشکی قانونی مراجعه کنند
چندتا سوال داشتم مربوط به کمیسیون
اینکه 4 ماه گذشته از شکایت در مورد صدماتی که وارد شده و از کار افتادگی و طول مدت درمان میتونند به طور کامل حق خود را دریافت کنند ؟
و دیه کامل بهشون تعلق میگیره یا اصلا دیه تعلق می‌گیرد
چه سوالاتی قرار هست از ایشان بپرسند و معاینه صورت می‌گیرد؟
به عنوان تخلف پزشکی فقط از پزشک می‌توان شکایت کرد و بیمارستان هم می‌تواند طرف دعوا قرار گیرد
و اینکه کمیسیون متشکل از اعضا رای بر حسب پرونده پزشکی ایشون می دهند و یا معاینه هم می‌کنند
و طول مدت 4 ماه زیاد نیست ؟و این به علت طول درمان و ارشی که ممکن است تعلق بگیرد هست ؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. درپرونده تخلفات پرونده اولیه و معاینه بعدی معمولا ملاک است. بازه زمانی تاثیر گذارنیست. وبسته به نوع ودرصد تقصیر درج شده در نظرنهایی ،دیه متفاوت است.
درصورت وجود تقصیر از ناحیه سایر کادردرمان،میتوانید علاوه برپزشک علیه آنها نیز طرح دعوی کنید.
موفق باشید.