مشاوره حقوقی رایگان - حکم جلب مهریه در طلاق از جانب مرد

سلام. زمانی که مرد بدون دلیل یعنی بدون گرفتن عدم تمکین زن درخواست طلاق می دهد و ملزم به پرداخت حقوق کامل زوجه می شود، در این شرایط چون درخواست از جانب زوج بوده و عدم تمکین هم نگرفته، میتوان برای بیشتر از 110 سکه حکم جلب گرفت؟ قطعا هیچ مردی پس از طلاق یک جانبه از طرف خودش اموالی رو به نامش نمیزنه که زن بتونه معرفی کنه. پس باید یک ضمانت اجرا وجود داشته باشه در طلاق یک طرفه از جانب مرد تا مرد نتونه فرار کنه.

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

خیر فقط برای 110 سکه می‌توانید حکم جلب بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
تمام مهریه مندرج در عقدنامه قابل مطالبه است ولی در صورت عدم پرداخت تا 110 سکه ، حکم جلب صادر خواهد شد

و برای اجرای صیغه طلاق در دفترخانه ، زوج مکلف است که ابتدا تمام حقوق مالی زوجه را پرداخت نماید یا دادخواست اعسار مطرح نماید