مشاوره حقوقی رایگان - خسارت تاخیر تادیه

با سلام و درود
بنده سال 96 یک واحد پیش فروش کردم به خانم اولی و قرار بود سال 98 تکمیل و تحویل بدم به خاطر تورم و ورشکستگی نتوستم به موقع تحویل بدم و روزانه 50 هزارتومان خسارت گذاشتیم و خانم اولی سال 99 همون واحد آپارتمان رو به خانم دومی شش دانگ میفروشد و منتقل میکند و قطعا دیگر خانم اولی مالکیتی در اون واحد ندارد
سوال اینجاست آیا خانم اولی میتواند از سال 99 به بعد که ملک را فروخته به خانم دومی از من شکایت مطالبه خسارت و تاخیر و ... بکند ؟؟؟ چون از سال 99 دیگر در اون ملک مالکیت ندارد و تمام امتیاز و اختیارات رو به خانم دومی واگذار کرده است .
ممنون از توجه و پاسخگوییتون

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

جهت پاسخ دقیق دانستن جزئیات قراردادها و اسناد و مدارک ضرورت دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خیر مطلقا
خریدار اول بعد از فروش آپارتمان
، نمیتواند مطالبه خسارت وجه التزام نماید
زیرا ذینفع محسوب نمیشود
ولی خریدار دوم به عنوان قائم مقام خریدار اول میتواند دادخواست مطالبه وجه التزام روزانه را اقامه نماید و

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام خریدار دوم از اول مطالبه میکند و اول از شما
البته پاسخ دقیق منوط ب مطالعه قراردادها دارد