مشاوره حقوقی رایگان - عنوان شغل در بیمه

با سلام.
از سال 95 تاکنون در یک شرکت خصوصی مشغول به کار هستم.
از زمانی که پیامک واریز بیمه فعال شده به یک موضوعی پی بردم و آن اینکه در یک شرکت خصوصی هستم که از سال 95 مشغول به کار هستم امروز که پیامک به دستم رسید دیدم شغل بنده را کارگر ساده موقت رد کردند و تمامی نگهبان های دیگر عنوان شغل شان نگهبان آمده است
آیا علت این کار برای این است که به حقوق خودم شکایت نتوانم بکنم؟ لطفاً راهنمایی کنید

پاسخ ها :

مهرداد  عبادي نژاد

مهرداد عبادي نژاد :

سلام خیر میتوانید درخواست اصلاح دهید