مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قولنامه دستی

سلام
بنده زمینی را خریداری کردم.
صاحب زمین گفت مادر سند دارد. بعد از نوشتن قولنامه دستی. و پرداخت قسمتی از پول متوجه شدم که زمین مورد نظر در جایی ثبت نشده و هیچ گونه مدرکی ندارد.
و الان صاحب زمین حاضر به فسخ قولنامه داد شده. و میخواهد در قبال پولی که پرداخت کردم. چک مدت دار بدهد.
میخواستم متنی مبنی فسخ قولنامه به من بدهید.
باتشکر از لطف شما.

پاسخ ها :

یک وکیل

با سلام متن : در صورتجلسه اقاله قرارداد عادی مورخ ... بین آقایان ...
قرارداد مورخ ... بین آقایان ... در تاریخ .... با رضایت کامل اقاله گردید آقای ..بعنوان فروشنده حاضر شد که در مقابل ثمن پرداختی یک فقره چک تحت شماره ..... بانک ... به تاریخ سررسید ... در اختیار خریدار قرار دهد تا در سرسید نسبت به وصول آن اقدام شد همچنین مقرر شد چنانچه چک در سررسید به علت فقدان موجودی منتهی به وصول نشود خریدار استحقاق دریافت مبلغ .... تومان بعنوان وجه التزام و خسارت عدم ایفای تعهدروزانه تا پرداخت کامل وجه چک را دارد
تذکر درصورتی که چک به شخص دیگری تعلق دارد فروشنده نیز پست چک را بعنوان ضامن امضا نماید