مشاوره حقوقی رایگان - صیغه توافقی

سلام.من 5سال صیغه ی اقایی شدم الان میخایم توافقی جدا بشیم ب من میگه سه تا سکه بیشتر بهت نمیدن چون 5ساله 15تا تقسیم بر 5 میشه 3تا بیشتر نمیگیری 35تا سکست بهش میگم 15تا بده طبق دفتر خونه ای ک رفتم بهم گفتن 1سالو 6ماهه زندگی کردی همون تعلق میگیره این اقا میگ وسیله های خونه برای تو 30تومن بهت میدم وتمام .من باید چکار کنم صیعه نامم برداشته ازم رفتم گواهی صیغرو گرفتم الان من باید این گواهی رو ببرم دادگاه یا شورای حل اختلاف تورو خدا کمکم کنید چکار کنم

پاسخ ها :

ابوالفضل فاضلی

جناب آقای ابوالفضل فاضلی :

سلام اگر خودت حاضری که با این شکل توافق کنی بکن در غیر این صورت دادخواست اثبات زوجیت علیه همسرت مطرح بکن

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
امکان مطالبه مهریه وجود خواهد داشت

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
هم از طریق دادگاه و هم از طریق اجرای ثبت میتونید اقدام کنید . ابتدا به دفترخانه مراجعه کنید و درخواست صدور اجراییه کنید و چنانچه مالی داشت از طریق اجرا توقیف کنید ، و چنانچه از طریق اجرا به نتیجه نرسیدید از طریق دادگاه اقدام کنید ، در ضمن دادخواست مطالبه تمام مهرتون رو بدید