مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه خودروها از محوطه مشاع اپارتمان

با عرض سلام و تشکر از وکلای محترم داد راه که راهنمای همیشگی اینجانب بوده اند
مالکان آپارتمان ما که هفت نفر می باشند صورتجلسه ای تهیه کرده و هفت محل پارک برای خودرو دوم خود در محوطه ساختمان در نظر گرفته اند و همگی به غیر از بنده صورتجلسه را امضا نموده اند
بنده چون از محلی که برای من درمحوطه در نظر گرفته شده راضی نبودم و ضمنا تعیین محل پارکینگ های محوطه مانع از استفاده حق قانونی بنده از پارکینگ سند دار داخل ساختمان می شود نسبت به این امر رضایت نداده و صورتجلسه را امضا نکرده ام
با این وجود به اجبار خودرو دوم خود را در محلی که برایم منظور کرده آند پارک نموده ام
اکنون بخاطر عدم رضایت قصد دارم بر علیه همه مالکان شکایت کرده و درخواست خروج همه خودروها را از محوطه ساختمان از دادگاه داشته باشم
آیا چون بنده خود نیز خودرو دوم خود را در محوطه پارک نموده ام و اکنون رضایت به پارک هیچ خودرویی در محوطه ندارم ،می توانم از دادگاه تقاضا نمایم تا دستور تخلیه همه خودروها به همراه خودرو خود بنده را از محوطه ساختمان صادر نماید؟
از طرفی چون هر یک از مالکان مانع پارک خودرو بنده در محلی که برای ایشان در محوطه مشاع تعیین شده می گردد و به این ترتیب مانع استفاده بنده از ملک مشاع شده و آن محل را مختص خود نموده است آیا بنده می توانم شکایت خود را تحت عنوان تصرف عدوانی مطرح نمایم؟

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بله اقدام به دادن دادخواست و طرح دعوی کنبد

آرش فاطمی

جناب آقای آرش فاطمی :

سلام اگر امضای بقیه در جلسه عمومی مالکین بوده به صورت مصوب در آمده امضای شما تاثیر ندارد بیش از سه چهارم رای دادند