مشاوره حقوقی رایگان - تایید تخلفی که مامورین انتظامی استان مازندران به گلستان داشته اند

ورود مامورین استان مازند ان بدون حکم بازداشت و توقیف خودرو به استان گلستاندساگیرو گذارش بعمل آمده از سوی مامورین در حوضه استحفاظی شهرستان گلوگاه به دادگاه گلوگاه گذارش نموده اند پس از طی مراحلی متهمین چندین بار اعلام نموده اند که در گلستان اقدام توقیف و ضرب وجرح صورت گرفته بازپرس. قاضی و دادستانی شهرستان گلوگاه عدم توجه گفته های متهم بازداشت در زندان ودر دادگاه انقلاب عدم صلاحیت و ارجاع به استان گلستان ...در لابلای دستگیری شخص دیگری هم در داخل ماشین از بابت موضوع جرم بی اطلاع بوده را وارد جرم و این گزارش تخلف مامورین بدون مجوز و تایید گزارش اولیه پلیس در مرجع قضایی.

پاسخ ها :

تخلف مامور