مشاوره حقوقی رایگان - تخلف مامورین

باسلام و خداقوت میخواستم بدونم ایا نماینده حفاظت به صرف ماهیت شغلیش هرلحظه و هرجادلش خواست میتونه وارد بشه؟
من خودم مامورم چندروز قبل درحالی که روز تعطیل هم بود منتها من چون جلسه داشتیم در محل اداره بودم دفترکار بنده یه کانکس هست که به عنوان محل استراحت تخت و کلیه امکانات داخلش تعبیه شده بنده داخل درحال عوض کردن لباس جهت رفتن به منزلم بودم که حدود ساعت 3 عصر ان هم روز تعطیل رسمی یک هو یه نفر طبق عادت قبل که چندین بار همین کارش را میکند بدون در زدن با ضربه قصد امدن داخل داشت که درب قفل بود هرچه گفتم درب قفل است بفرمایید جواب نمیداد و دستگیره درب را پشت سرهم بالا پایین میکرد که باز شود بنده باز کردم درحالی که همچنان در حال بستن دکمه های لباسم بودم بدون هیچی ناراحت داخل امدو با اخم میگفت چرا درو قفل میکنی و شروع به بازدید و تفحس تو وسایل شخصی و اداری و پرونده ها و خلاصه هرچه اونجا بود که الحمدالله همش برابر قانون بود از جایی که بنده یک مشکل خانوادگی داشتم و خانواده ام از شهرستان جهت حلش تازه رسیدن و بمن زنگ میزدن هرچی میگفتم اقا من عجله دارم اگه میمونید این کلید اگرنه من برم که عجله دارم هی اذیت میکرد که مگر من نماینده حفاظت نیستم بگیر بشین یک بار قبول کرد و همین خواستم برم باز گفت بیا با هم میریم مسیرمون یکیه و باز هم بیخیال در حال گشتن بود دست اخر بسکه با اعصاب بنده بازی کرد بنده کلید کانکس را پرت کردم روی میز یک پلاستیک که وسایل شخصیم بود داخلش مثل سوهان و پشمک و دوتیکه یدکی موتورم برداشتم و بس که شرایط روحیم و خانوادگیم خراب بود این اقا هم مضاف شد بر علت به جهت جلوگیری از هرگونه بی احترامی یا اقدام غیرمتصوری گفتم همه اینا مال تو و رفتم هرچی هم دنبالم امد وانیستادم بعد چند دقیقه از دوستان بازرسی زنگ زد که سلاحت رو حداقل بیار و اون پلاستیک چی داشته که ماجرا رو گفتم و مجدد برگشتم سلاح رو تحویل دادم بعد رفتم باهماهنگی به منزلم
الان این اقا هرچی بدستش اومده جمع کرده برده و دنباله شره که خداروشکر خیالم راحته فقط تو بحث اون پلاستیک از چندنفری خبردار شدم که گفته پلاستیک داخلش پر از پول بوده بعدشم گفته اسلحه گذاشته رو سرش که جلو بیای خودمو میزنم درحالی که من فقط گفتم اخرش خودمو از دست شماها میکشم همین ایا واقعا میتونه واسم دردسر درست کنه درحالی که من عین واقعیتو گفتم؟
من فقط تو بحث اخذ مدارک از رانندگان چندتایی مدرک هست که اخذ کردیم اونم بابت بی احترامی به مامورین و یا اینکه عدم توجه راننده بوده که بعد از دادن مدارک در رفته و اینکه اسلحه بنده چندروزی بودش که تحویلم بوده و برگشت نداده بودمش البته داخل دفترم تو کمد قفل بوده که سه روزش که کلا اداره بودم بعد از اون فک کنم چهار روزی بود زیر پوشه بود خلاصه چیزه مهمی نداره فقط بحث اون پلاستیک که ادعای بی اساسی داره نگرانم کرده کاش همونجا مینداختمش جلوش
الانم خیلی نگرانم که واسم پرونده سازی میکنه شانس بد من از وقتی ایرانشهر بودم اینم داخل حفاظت بود فقط بی دلیل منو اذیت میکرد منتقل شدم بمپور باز این لعنتی هم اومد اینجا بخدا نمیدونم چکار کنم کلا ابرو حیثیتم و اعتبارم سر این کار این لعنتی بی شرف تو این شهر به باد رفته دارم دیوونه میشم شما رو به امام حسین قسمتون میدم راهنماییم کنید
دعاگویتون.

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

پاسخ به سوال به جهت گسترده بودن نیاز به مراجعه به وکیل دارد