مشاوره حقوقی رایگان - سند کمپانی ماشین

با سلام خسته نباشید، ما چند روز پیش یک خودرو خریدیم که خریدار اول انتقال داده نفر دوم ما هم از نفر دوم خریدیم همه مدارک هست به جز سند کمپانی شرکت، برگ سبز خودرو هم به نام نفر دوم هست که قرار هست بزنه به نام ما آیا با وجود اینکه سند سبز خودرو به نام ما می شود ممکن هست نبود سند کمپانی در آینده برای ما مشکل ساز شود؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
شما باید درخواست المثنی سند کمپانی را نمایید

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. درحال حاضر برگ سبز را بصورت ضمنی دلیل مالکیت میدانند،هرچند بهتراست سند مالکیت نیز در دفتر اسناد رسمی بنام شما انتقال یابد. ودرصورت مفقودی سند میتوان از کمپانی تقاضای سند المثنی نمود.
موفق باشید.