مشاوره حقوقی رایگان - دریافت سند کمپانی خودرو مزایده‌ای

سلام
من یه کیا اپتیما مزایده دادگستری برنده شدم. دادگاه نامه تعویض پلاک و بیمه بمن داده. فقط چطور میتونم برای دریافت سند کمپانی اقدام کنم و اینکه منع قانونی برای فروش و انتقال مالکیت به غیر نداره
ممنون

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام از اجرای احکام درخواست کنید تا مکاتبه شود

جبرئيل  پاك نهاد

جناب آقای جبرئيل پاك نهاد :

باسلام
اصولا"انتقال سند ازطریق اجرای احکام مجری مزایده باید انجام گردد لذاباید از اجرای احکام پیگیری نمائید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای تعویض پلاک و انتقال مالکیت به نظر نیازی به برگه کمپانی نیست

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

سند کارخانه لازم نیست ملاک همان پلاک و سند سبز هست اگر وکالت نامه گرفتی موردی واسه انتقال نداره

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام از اجرای احکام درخواست نامه نمایید ارگان مورد نظر

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از اجرای احکام درخواست کنید تا برای شما دستور صادر کند

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام خیر ، نیاز به سند کمپانی نیست برگ سبز سند مالکیت خواهد بود

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام زمانی که تشریف می‌برید دادگستری برگه می‌گیرد برای تعویض پلاک در مراکز تعویض پلاک انجام می‌شود و برگ سبز نیز صادر می‌شود برای شما دخل برگه قید می‌شود با مزایده برنده شده اید ولی برای نقل و انتقال های بعدی مشکلی نخواهید داشت

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اگر تمام شرایط قانونی و انتقال سند از سوی اجرای احکام صورت گرفته منعی در فروش اتومبیل ندارید. در خصوص سند کمپانی نیز از اجرای احکام درخواست نمایید با شرکت واردکننده اتومبیل مکاتبه نماید