مشاوره حقوقی رایگان - مربوط به دیه

سلام خسته نباشید
حدود یکماه پیش حین کار از روی نردبون دوپا اهنی بروی خود نردبون با باسن افتادم
بعد کلی عکس تو بیمارستان دکترا تشخیص دقیقی به بنده ندادن که لگن چپ من چکاره
میگن ن هشکستگی نه مویه
اما‌ هنوز که هنوزه درد شدیدی دارم حتی با کوچک ترین سرما درد بدی میگیره
میخواستم بدونم اگه التهاب استخوان لگن باشه‌ ایا دیه تعلق میگیرد یا خیر؟ به چه‌میزان؟
بیمه حوادث ساختمونم‌ هستم
ممنونم

پاسخ ها :

هادي  مشهدي كاظمي

جناب آقای هادي مشهدي كاظمي :

سلام، هر نوع صدمه جسمی دیه دارد، حتی یه خراش روی پوست، میزان آن را پزشکی قانونی تعیین میکند

یک وکیل :

سلام عصر بخیر سلامت باشید به نظر نمیرسد آسیبی به نام التهاب استخوان در فهرست دیات باشد . با اینحال باید با اصل مدارک به پزشکی قانونی مراجعه کنید اگر بابت اسیب نسوج نرم تشخیص دهند ممکن است دیه تعلق گیرد