مشاوره حقوقی رایگان - تخلف دادیار

با سلام درود علیه بنده شکابت مذبی مبنی بر انتشار و صوت و تصویر و فیلم خصوصی وتهمت و فحش انجام شده در شهرستان از خط کسی که بنام شاکی نمیباشد و ساحب خط در تهران هست و بعلت اینکه شاکی با من خصومت شخصی دارد وتن خطمتعلق به مادر شاکی است و با گرفتن اسکرین شات از خط مادر خود علیه بنده در شهر دیگ ی بنام خود شکایت کند زیر ادر ان شهر دادیار اشنا شاکی است ایا دادیار میتواند چنین شکایتی که اسکرین شات باشه برلی خط دیکری باشه نه شاکی و بدون هیچ ادله ای از انتشار عکس صوت و تصویر توسط متهم بر استس ادعا شاکی را قبول و نیابت به دادیار شهر ما بدهدو منرا دادیار شهر بخواهد و انجا بنده فقط با یکلمه اینکه گفتم دادمات کینه ای و بی غیرت و هیج بازجویی بابت انتشار عکس وصوت و تصویر ار دادیار شهر خود نشدم وقتی گفتم متن ابلاغ برانتشار عکس صوت و تصوبر بود دادیار شهر ما بگوید نه همچین شکایتی نبودو فقط فحش از طریق پیامک بوده و جالبه که در ابلاغی گه دادیار شعر ما به من داد که پرونده نیابت را به ان شهر شاکی فرستادند همین متن انتشار عکس صثتو تصویر هتک حرمت بود ایا دادیار شهر شاکی نباید یک ادله فقط یک ادله از ادعا شاکی مبنی بر ادعای او که بنده عکس و صوت انتشار دادم داشته باشد و اینکه ایا شکایتی که با اسکرین شات ازپیامهای خطی که بنام و مورد استفاده مادر شاکی هست مورد قبول دادکاه هست

پاسخ ها :

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

دادسرا مرجع تحقیق است نه صدور حکم ، صبور باشید تا تحقیقات مقدماتی پایان یابد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما لایحه دفاعیه تخصصی تنظیم و به دادیاری ارائه نمایید