مشاوره حقوقی رایگان - خیانت

سلام
همسر من با آقایی در ارتباط بود
من گوشی همسرم رو ریکاوری کردم و از پیامهاش که مشخص بود رابطه جنسی داشتن اسکرین شات گرفتم
آیا میتونم توی دادگاه بااین شاتها ثابت کنم خیانت کرده؟
حضانت بچه رو ازش بگیرم و مهریه رو ندم بهش
آیا امکان این کارها هست ؟

پاسخ ها :

نعیمه خیرالهی

نعیمه خیرالهی :

سلام اسکرین شات دلیل نیس
حتی با وجود خیانت مهریه به ایشان تعلق میگیره
حضانت تا7سال بامادره مگر در صورت عدم صلاحیت مادر که اونهم باید اثبات بشه

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند

نخست آن که؛
مهریه در هرحال به قوت خود باقی است مگر توافق نمایید
ثانیا،با اسکرین شات اری هرچند رویه متفاوت است الفاظ به کار رفته حایز اهمیت است
ثالثا،به صرف آنچه در سوال آمده حضانت خیر سلب نمی‌شود مگر واقعا صلاحیت نداشته باشد که باید بررسی گردد.

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
با ارائه پیام ها ممکن است جرم رابطه نامشروع برای ایشان اثبات شود اما قطعی نمی باشد.
مهریه در هر شرایطی به قوت و اعتبار خود باقی است و باید پرداخت شود.
حضانت با مادر است مگر اینکه عدم صلاحیت مادر اثبات شود.