مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه مهریه

با سلام. مادرم در سال 1346مهریه اش 35000 تومان بوده و پدرم بعدا مبلغ 1500000تومان به قباله اضافه کرده که تاریخ آن ذکر نشده و پدرم در سال 89 فوت شده آیا برای محاسبه مهریه مادر 1500000تومن که به قباله اضافه شده هم طبق سال 1346محاسبه میشود? الان مبلغ مهریه چقدر میشود?

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
به مهریه نمیتوان چیزی اضافه کرد و مهریه طبق همان مبلغی که در سند ثبت شده محاسبه میگردد و احتمالا اون مبلغ جدید براساس یک قرارداد و با موضوعی جدید میباشد که اون بصورت جداگانه قابل مطالبه میباشد .

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

رأی هیئت عمومی دیوان عدالت اداری آمده است: طبق نظریه شماره 35079/30/88 مورخ 12 مرداد سال 88 فقهای شورای نگهبان مبنی بر اینکه «مهریه شرعی همان است که در ضمن عقد واقع شده است و ازدیاد مهر بعد از عقد شرعاً صحیح نیست و ترتیب آثار مهریه بر آن خلاف موازین شرع شناخته شد.» بنابراین جزء (ب) از قسمت 151 بخشنامه‎های ثبتی که نتیجتاً مبین امکان افزایش مهریه به‌شرط تنظیم سند رسمی است، مستنداً به قسمت دوم اصل 170 قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران و ماده 41 قانون دیوان عدالت اداری مصوب 1385 ابطال می‎شود .